Registrace na FotoŠkoda FEST startují 6. 5. 2024
CHCI NA FESTIVAL!
Produktové novinkyVidea

DJI Avata 2 - dron bez kompromisů

DJI Avata 2 - dron bez kompromisů
11. 4. 2024 | 5 minut čtení

Nový dron Avata 2 od společnosti DJI je skvělým parťákem pro plnohodnotný zážitek z letu i akrobatické kousky. Nabízí intuitivní ovládání pohybu, detailní záběry ve velmi vysokém rozlišení, integrované ochranné oblouky i vylepšenou výdrž baterie.

DJI Avata2 – vizionářský převrat

DJI Avata 2 přináší pohlcující adrenalinový zážitek FPV dronu s vylepšeným zobrazováním, bezpečností a výdrží baterie. Zážitek můžete ještě vylepšit spárováním DJI Avata 2 s novými brýlemi DJI Goggles 3 a DJI RC Motion 3.

DJI Goggles 3 nyní disponují funkcí Real View PiP (Picture-In-Picture). Můžete sledovat okolí, aniž byste si museli brýle sundat, a tím získáte větší bezpečnost a zároveň lepší zážitek z letu. Díky Micro-OLED displeji s vysokým rozlišením a přenosu s velmi nízkou latencí můžete bezproblémově prozkoumávat okolí.

S DJI RC Motion 3 můžete bez námahy provádět náročnou leteckou akrobacii. I začátečníci mohou nyní jednoduše provádět drifty a další úchvatné manévry.

DJI AVATA 2

Snadné ovládání a úžasné manévry

Jediným stisknutím tlačítka můžete stoupat, klesat a otáčet se a pořizovat tak úžasné letecké záběryS novým dálkovým ovladačem DJI FPV Remote Controller 3 v manuálním režimu můžete obratně prolétnout stísněnými prostory a ukázat své letecké dovednosti.

Díky 155° FOV kameře DJI Avata 2 a její schopnosti rychlého přiblížení a oddálení se od objektů vytvoříte úchvatné vizuální efekty. I začátečníci se mohou rychle naučit vytvářet akrobatické záběry a také pořizovat rychle se pohybující dynamické záběry v nízkých výškách. Vylepšený 1/1,3palcový obrazový senzor rozšiřuje zachycený dynamický rozsah a efektivněji si poradí i s horšími světelnými podmínkami.

Co ještě DJI Avata 2 nabízí:

  • 4K / 60 fps HDR videa - dokáže zachytit všechny úžasné okamžiky rychlého letu. Pro přesnější vyladění videa si můžete v brýlích nastavit úroveň ostrosti a redukce šumu.
  • RockSteady - DJI Avata 2 je vybaven nejnovějším stabilizačním algoritmem DJI a umožňuje pořizovat plynulé a stabilní záběry i při rychlých letech nebo za větrného počasí.
  • HorizonSteady - zvládne horizontální otáčení až o 360° a zajistí, že pořízené záběry zůstanou fixované na horizontu, i když se dron prudce otočí nebo výrazně vychýlí.
  • 155° mimořádně široké FOV - vylepšený výhled a lepší letový zážitek z letů v nízkých výškách a vysokých rychlostech.  DJI Avata 2 nabízí možnosti ultraširokého, širokého a normalního FOV.
  • 10bitový D-Log M – snadno zachytíte bohaté detaily ve světlech a stínech a rozšíříte možnosti postprodukce s využitím úprav barev.

Komplexní bezpečnost

Díky vylepšené konstrukci integrovaných ochranných oblouků je DJI Avata 2 lehčí a obratnější, což usnadňuje pohyb ve stísněných prostorech. Uvolněním plynové páčky na RC Motion 3 nebo stisknutím tlačítka zámku se dron zastaví, což umožňuje hravě zvládnout neočekávané situace. Kromě toho se při vybití baterie dronu nebo v případě ztráty signálu spustí funkce automatického návratu do výchozího bodu (RTH), která zvyšuje úroveň bezpečnosti.

Nové binokulární senzory typu rybí oko umožňují určování polohy pomocí kamery směrem dolů a dozadu během letů v nízkých výškách a uvnitř budov, a zvyšují tak stabilitu a bezpečnost letu.

DJI Avata 2 se může automaticky převrátit zpět do vzletové polohy, když je vzhůru nohama a je zapnutý režim Turtle - rychlý návrat do letu.

DJI AVATA 2 FLY MORE COMBO (SINGLE BATTERY) 

Rychlé nabíjení

DJI Avata 2 disponuje maximální dobou letu 23 minut a podporuje PD rychlonabíjení. Nový DJI Avata 2 Two-Way Charging Hub je vybaven funkcí akumulace energie, která umožňuje přenést zbývající energii z více baterií do té s nejvyšší úrovní nabití, čímž získáte v potřebných situacích ,,baterii navíc".

Vylepšená stabilita a bezdrátové sdílení

Vylepšená stabilita videopřenosu DJI O4 umožňuje se naplno soustředit na každý let a zajišťuje větší bezpečnost. Konstrukce se dvěma vysílači, čtyřmi přijímači a čtyřmi anténami zajišťuje silnou ochranu proti rušení a nabízí maximální vzdálenost přenosu videa až do vzdálenosti 13 km, latenci přenosu pouhých 24 ms, kvalitu obrazu ve vysokém rozlišení 1080 p / 100 fps a maximální přenosový datový tok 60 Mb/s.

Pomocí DJI Goggles 3 můžete sledovat živý přenos z DJI Avata 2 v aplikaci DJI Fly na svém chytrém zařízení. Možnost připojení až do vzdálenosti 5 m.  Sdílení vzrušujícího zážitku z FPV letu je nyní jednodušší a osvojení techniky letu je dostupnější než kdykoliv předtím.

DJI Avata 2 je vybaven 46GB interním úložištěm, které umožňuje uložení přibližně 90minutového videa v rozlišení 1080 p / 60 fps. Díky Wi-Fi připojení zajišťujícímu rychlý přenos souborů do telefonu jsou následné úpravy a sdílení hotové tvorby velmi efektivní.

DJI AVATA2 FLY MORE COMBO (THREE BATTERIES)

DJI Mini 4 Pro (DJI RC 2)

CMOS 1/1,3“ snímač s funkcí Dual Native ISO, DJI RC ovladač s LCD, Video 4K/60 fps HDR True Vertical Shooting

25 490,-
DJI Mini 4 Pro

CMOS 1/1,3“ snímač s funkcí Dual Native ISO, Video 4K/60 fps HDR True Vertical Shooting, Podpora 10-bit D-Log M a HLG

20 490,-
DJI Mini 3 Pro (DJI RC)

Dron DJI Mini 3 Pro - senzor 1/1,3“, 4K HDR video, Součástí setu je DJI RC - lehký dálkový ovladač, Kvalita videa 1080p / 30 fps na vzdálenost až 12 km

18 990,-

Související články

Tamron oznamuje první objektiv s bajonetem Canon RF

Tamron oznamuje první objektiv s bajonetem Canon RF

SONY FE 16-25 mm f/2,8 G – první dojmy

SONY FE 16-25 mm f/2,8 G – první dojmy

DJI RS 4 a DJI RS 4 Pro - stabilizátory nové generace

DJI RS 4 a DJI RS 4 Pro - stabilizátory nové generace

Další Videa

Téma měsíce května: Fotíme na dovolené

Téma měsíce května: Fotíme na dovolené

Tipy na focení - jdeme fotit street II

Tipy na focení - jdeme fotit street II

Fotoškola - street fotografie II.

Fotoškola - street fotografie II.

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...